Печалбите ще могат да се получават по силата на общите

...
Печалбите ще могат да се получават по силата на общите
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Спрете да купувате талончета на Национална лотария! Още другата седмица частните лотарии остават без лицензи

Печалбите ще могат да се получават по силата на общите правила на игрите, в които са взели участие съответните участници. Променихме закона, тъй като преценихме, че не е редно страната да се бърка в тези частно-правни връзки. Всички, които имат да получават награди, могат да подхващат съответните ограничения, да си потърсят облагите и да си ги получат. Парите от тиражите са събрани. Печалбите са основани от общите доходи върху съответния тираж. Всеки заинтригуван има правно съображение, а има и пари, които са събрани, да си получи облагата. Няма никакъв метод някой печеливш да съди страната. В случая не става въпрос за погашение на награди от бъдещи тиражи. Наградите са извоювани от към този момент извършени тиражи, за които парите са събрани. Държавата няма отношение. Нека всеки, който е спечелил, да си търси премията от този, от който я е спечелил.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който разяснява признатите през днешния ден промени в Закона за хазарта, съобщи кореспондент на Novini.bg. "Искам да дам съвет на българските жители. Те би трябвало да спрат да си купуват частни талончета, тъй като прекъсването на дейностите на частните лотарии ще се извърши сега, в който Закона бъде оповестен в "Държавен вестник ". Очакваме това да се случи другата седмица и да се изземат всички талончета, от всички места, където се продават сега, с изключение на пунктовете на Българския състезателен тотализатор (БСТ). Срокът за заличаване на талончетата е до края на годината, тъй като има прекомерно всеобщо разпространение - магазинчета, плод и зеленчуци, бензиностанции, вскякави вериги. Събирането и унищожаването ще отнеме време. Предстои доста съществено следствие на количествата талончета, които са импортирани в България и се популяризират и количествата, които са оповестени в Комисията по хазарта. Сигурен съм, че сред двете числа ще има много сериозна разлика. В страната се внасят и продават доста повече талони, в сравнение с се афишират действително в Комисията по хазарта ", разкри Симеонов.

Окончателно! Промените в
хазарта са факт! Лиценз за лотарийни игри ще получава единствено страната

"Предложението на Българска социалистическа партия за възбрана на
хазарта е несвоевременно. Трябва да се даде време на БСТ, с цел да заема пазарната ниша, която се отваря в този момент. Основното предопределение на БСТ и хазарта е да поддържа развиването на спорта. Предложението на Българска социалистическа партия би сложило на тестване съществуването на редица спортни клубове и федерации, които употребяват приходи от БСТ. в случай че се забрани рекламата, няма да има такива приходи. Тогава доста федерации и клубове ще са сложени на тестване ", разгласи водачът на НФСБ.

Бюджетната комисия не одобри предлагането на Българска социалистическа партия за непряка реклама в
хазарта

"Бизнесът на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е няколко милиарда на година. Това е непотвърдена информация, тъй като има доста огромен сив бранш, обвързван с разпространението на по-голямо количества талончета, в сравнение с се регистрират в Комисията по
хазарта. Аз съм сигурен, че оборотите са много по-големи. С новите промени към този момент ще може да се приключва неотложно лиценза на частните лотарии. Това ще стане незабавно след излизането на закона в "Държавен вестник ". Няма никакъв късмет бизнеса с частните лотарии да се трансферира. Този бизнес става напълно държавен. Няма никакъв късмет БСТ да бъде предан на концесия или приватизиран. Това е записано категорично в закона. Няма никакво преразпределение на пазара. Това е подправена вест, която се популяризира от няколко дни. Съгласно закона БСТ е задължен да заделя 50% от сумите на обората за погашение на облаги. 18% ще отиват за спорта. 15% ще са за такси и останалото е за прехрана на администрацията на спортния тотализатор ", приключи Симеонов.

Назначиха инспекция на античните предмети, стопанисвани от фондацията на Васил Божков

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР