Печалбата на Aston Martin преди данъци за третото тримесечие на

...
Печалбата на Aston Martin преди данъци за третото тримесечие на
Коментари Харесай

Приходите на Aston Martin се вдигат, а продажбите набъбват двойно

Печалбата на Aston Martin преди налози за третото тримесечие на годината доближава 3,1 млн. паунда (4 млн. долара), а размерът на продажби се удвои, заяви CNBC.

Луксозната марка, която предишния месец стана първият английски производител на коли от десетилетия, който се листва на Лондонската фондова борса, съобщи, че чака годишните продажби да доближат горната граница на упованията за 6 400 продадени автомобила.

Общият размер набъбна с 99% до 1 776 автомобила, поради 185%-но нарастване в Америка и 133%-но нарастване в Азиатско-тихоокеанския район, което докара до 81% нарастване на приходите от 282 млн. паунда.

Но английската автомобилна промишленост, в която работят 850 000 души и която е една от дребното истории на триумф в производството от 80-те години насам, предизвести, че забавянето на границите и огромна бюрокрацията, които са вероятни при неподходящ Брекзит, биха спънали производството.

Aston към този момент предприе редица стъпки, с цел да се приготви за всякакво развиване, в това число създаване на повече съставни елементи и проекти за импорт на части по въздушен път и промени на употребяваните пристанища.

Шефът на Астън Мартин съобщи, че контрактуваната договорката за Брекзит сред Англия и Европейски Съюз е " задоволително добра ", само че компанията няма да спре проектите за деяние при изключителни обстановки, до момента в който има подозрения дали съглашението ще получи поддръжката на Народното събрание в Обединеното кралство, написа Reuters.

Британският министър председател Тереза ​​Мей завоюва поддръжката на старшите си министри за проектоспоразумение за Брекзит с Европейския съюз. Това ѝ даде опция да се заеме с доста по-трудната задача за приемане на утвърждение от Народното събрание. Правителството се надява и бизнесът да поддържат съглашението.

Aston Martin също по този начин съобщи в четвъртък, че ще направи прогрес към откриването на втората си английска фабрика през идната година, в която ще бъде построен първият състезателен автомобил.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР