ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — Патрик Кантлей е прекарвал приблизително

...
ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — Патрик Кантлей е прекарвал приблизително
Коментари Харесай

Патрик Кантлей сваля шапка от PGA Tour board, стреля 64. Той изостава от Томас Детри с 1 в Пебъл Бийч

ПЕБЪЛ БИЙЧ, Калифорния (AP) — Патрик Кантлей е прекарвал почти толкоз време на телефона, колкото и голфът курс тази седмица като член на борда на PGA Tour, който се пробва да подписа договорка за инвестиция от $3 милиарда. Изглежда това не се отрази на ежедневната му работа в AT&T Pebble Beach Pro-Am.

В един неочакван ден с неприятно време, когато чадърите отстъпиха място на слънчеви очила, Кантлей избави пет пъти и имаше осем птички в Spyglass Хил за 8-под 64, което го остави на един удар зад Томас Детри от Белгия.

Детри създаде личната си магия за къса игра в края, влизайки от пълен, мокър недодялан за бърди на 18-и в Spyglass приключи с три следващи бърдита и 63. Победителят от Torrey Pines Matthieu Pavon имаше най-хубавия рунд в Pebble Beach, затваряйки с четири birdies през последните пет дупки за 65.

Рори Макилрой, който към този момент не е в борда на шампионата на PGA Tour, само че предложи отварящи очите мнения тази седмица, че играчите на LIV Golf би трябвало да могат да се за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР