PD32M перфектно подхожда на високооктановите надпревари в гейминга(снимка: AOC) Нов монитор

...
Коментари Харесай

AGON PRO PD32M – гейминг монитор с духа на Porsche


PD32M съвършено подхожда на високооктановите съревнования в гейминга
(снимка: AOC)

Нов екран пускат на пазара начин на живот марката Porsche Design и гейминг марката AGON by AOC. Ексклузивният P orsche D esign AOC A GON PRO  PD32M има диагонал 31,5 инча и неповторим дизайн, въодушевен от характерностите и детайлите на спортните коли Porsche.

Комбинирайки показване от най-високо равнище с върхово качество, PD32M съвършено подхожда на високооктановите съревнования на най-взискателните играчи, с помощта на кристалната 4K резолюция, 144 Hz периодичност на освежаване и 1 ms GtG време за реакция. Мониторът употребява MiniLED технология на подсветката и поддържа DisplayHDR 1400 за несравнимо образно прекарване.

Стабилността и здравината са тънко приложени към корпуса и пясъчно шлифованата отлята алуминиева стойка на PD32M. Дизайнът на обвивката на панела на екрана следва функционалната класификация на вътрешните съставни елементи. Като резултат се получават плавни повърхности в задната част – от панела към корпусите на главните вътрешни съставни елементи.

Налични са спомагателни образни насоки, които упътват към другите конектори. В допълнение, за да се усъвършенства образно дебелината на панела, задният корпус е изтънен в краищата и основава трапецовидна форма, в която са поместени покритите с железна мрежа отвори за охлаждането и представителите. Тези зони са косвено осветени с RGB подсветка , с цел да могат по непоказен метод да потопят играча и да подобрят общото геймърско прекарване като в същото време излъчват динамичност.

IPS панелът работи с детайлна 4K резолюция и периодичност на освежаване от 144 Hz
(снимка: AOC)

Нежните спомагателни елементи като осветената хоризонтална охлаждаща лента са въодушевени от въздухозаборниците на спортните коли. Брандирането на продукта също участва по открояващ се метод под формата на сменящо се прожектирано лого.

Не единствено дизайнът отличава монитора от другите геймърски модели на пазара. Големият 31,5-инчов екран стои устойчиво на бюрото и може да се настройва по височина за по-добра ергономия. Стойката поддържа и превръщане във отвесен режим.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M има плосък IPS (AAS) панел, който възпроизвежда 1,07 милиарда цвята, с цел да покаже даже най-фините цветови оттенъци. Цветовата акуратност също е висока – с 97% покритие на DCI-P3 за реализиране на реалистични цветове и сенки. С консолидираното на най-модерната MiniLED технология на подсветката мониторът разполага с 1,152 затъмняващи се зони, които могат да светят самостоятелно според от наличието на екрана.

Мониторът може да демонстрира както ослепителна слънчева светлина, по този начин и доста наситени черни сенки в това време и по тази причина е сертифициран с най-високото равнище на HDR поддръжка – DisplayHDR 1400 . С до 1400 нита пикова бляскавост, той надалеч превъзхожда общоприетата бляскавост от към 300 нита на актуалните геймърски монитори.

31,5-инчов екран стои устойчиво на бюрото и може да се настройва за по-добра ергономия
(снимка: AOC)

IPS панелът работи с извънредно детайлна 4K резолюция (3840 x 2160), с висока периодичност на освежаване от 144 Hz. С същинско време за реакция от 1 ms GtG , призрачните резултати сред фрагментите на практика са отстранени. С включването на Adaptive-Sync, PD32M поддържа променлива периодичност на освежаване (VRR), което отстрани артефактите като раздробяване и насичане. Мониторът е подобаващ и за PC, и за конзолни играчи, с помощта на съществуването на DisplayPort 1.4 и два HDMI 2.1 врата. Той в допълнение поддържа устройства с периодичност до 120 Hz при 4K по USB-C, както и настоящето потомство конзоли през HDMI 2.1.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M прави също толкоз добра работа като машина за работливост за основатели на цифрово наличие, дизайнери, редактори и програмисти. Той е съвършеният екран за домакински офис с USB-C вход, което му разрешава да получава сигнал и да предава захранваща мощ (до 90 W – според от HDR настройката) и данни към обвързван преносим компютър единствено с един USB-C кабел.

Нещо повече, портативните компютри могат да достъпват и употребяват всички устройства, свързани към 4-портовия USB 3.2 хъб на монитора – като клавиатури, мишки или външни дискове. И най-после, PD32M разполага с KVM комутатор, тъй че потребителите могат елементарно да превключват сред два източника като геймърско PC и работен преносим компютър, до момента в който употребяват еднакъв комплект клавиатура и мишка. Мониторът може да изобразява картина от два източника по едно и също време в режим Picture-by-Picture (максимум в UHD при 60 Hz) през неговите DP, HDMI или USB-C портове.

Освен това PD32M е оборудван и с мощна озвучителна система . Два представителя по 8W с усъвършенстван DTS тон обезпечават богато и чисто аудио прекарване, каквото чакат геймърите.

Към 4-портовия USB 3.2 хъб на монитора могат да се свързват най-различни устройства
(снимка: AOC)

И въпреки PD32M да е уникален, той може да бъде персонализиран даже в още по-голяма степен. Устройството включва изцяло самостоятелна RGB подсветка (Light FX) на гърба на екрана. При включване поздравява потребителя с анимирано лого и специфичен тон. Екранното меню (OSD) е проектирано с неповторима, лесна за приложимост конструкция, а безжичното отдалечено е предопределено за консуматори, които желаят бърз достъп до OSD настройките на монитора. Не на последно място продуктът идва с USB флаш памет, която съдържа упътването и нужния програмен продукт.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M е разполагаем в магазините на Porsche Design, профилирани търговски вериги и онлайн, както и при определени онлайн търговци на целесъобразна последна цена от 3909 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР