Пчелите са загинали, след като кошерите били залети с бензин,

...
Пчелите са загинали, след като кошерите били залети с бензин,
Коментари Харесай

Избиха близо 200 000 руски пчели в САЩ

Пчелите са починали, откакто кошерите били залети с бензин, оповестява ТВ каналът KSBW.

Пред телевизионния канал притежателят на кошерите е декларирал, че те се отличавали с неагресивно държание и били унищожени от съседите, които "се тормозили за децата си ".

През последните десетилетия пчеларите от южните елементи на Съединени американски щати имат проблем с така наречен "пчели-убийци " или "африканизирани пчели ". Те са потомството, плод на опити и опити с кръстосване на африкански типове пчели с елементарни европейски такива.

Тези хибриди се отличават с огромна настъпателност и са способни да преследват жертвата си стотици метри, като отровата им е в пъти по-силна от тази на елементарните медоносни типове.
Тези пчели се популяризират от ден на ден в южните американски щати и стартират да изместват в огромна степен тамошните естествени медоносни, като частично се хибридизират с тях, само че постоянно и ги унищожават.

Някои пчелари, измежду които явно притежателят на убитите пчели, се пробват да възстановят популацията на медоносните инсекти с импорт от Европа и Русия на кошери.

Загубата от дейностите на вандалите са над 50 000 $.

Преди дни, авиотехниците от базата на американските Военновъздушни сили в Ленгли-Юстис, Вирджиния, откриха див пчелен рояк, загнезден в един от моторите на подготвян за полет изтребител, което наложи отлагането му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР