PC modding-а е тема, която неведнъж сме засягали в нашия

...
PC modding-а е тема, която неведнъж сме засягали в нашия
Коментари Харесай

Ентусиасти сглобиха модната машина, посветена на DESTINY 2 в България

PC modding-а е тематика, която нееднократно сме засягали в нашия уебсайт. За страдание сходни планове в България по никакъв начин не са доста, или най-малко не бяха доста до в този момент. Това може би ще се промени, защото напоследък виждаме от ден на ден запалянковци и влогъри да сглобяват свои забавни машини и един подобен план ни направи усещане на скоро.

Както последователите на модификацията при колите, са обзети от желанието за следващото усъвършенстване при колите си, по този начин и не дребна част от компютърните почитатели, желаят да персонализират своите настолни компютри, като си сглобят по лично убеждение.

От NVIDIA споделиха особено за читателите на Kaldata, че ще поддържат сходен вид инициативи, без значение от употребяваните съставни елементи в конфигурацията, поради набиращата все по-голяма известност вълна и даже ни описаха за един сходен.

Специалисти на един от най-големите онлайн магазини за компютри в България сглобяват една машина с разнообразни съставни елементи, отдадена на DESTINY 2 като единствено графичната карта е на NVIDIA. От компанията допъляват, че задачата им не е да вършат непотребна реклама на компанията, а по-скоро да насърчат и да опишат пред по-широка необятна аудитория за това събитие и да насърчат хората да сглобяват свои лични компютри по трогателен метод.



Повече детайлности можете да научите във видеото на влогъра Venom The Doctor

Със сигурност скоро ще се появят надпревари по PC modding, каквито има из целия свят и у нас. В този динамичен свят, нещата се трансформират и трендовете непрекъснато се менят, а това събитие е част от измененията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР