Пази от заплахите в реално време и сканира по графикTrustport

...
Пази от заплахите в реално време и сканира по графикTrustport
Коментари Харесай

Trustport Antivirus Sphere – базова защита от вируси

Пази от заканите в действително време и сканира по график

Trustport Antivirus Sphere предлага базова отбрана от вируси и за начинаещи, и за опитни консуматори

Софтуерът Trustport Antivirus Sphere служи като инструмент за базова отбрана против всички видове вируси и спайуер, като пази в действително време и поддържа сканиране по график.

Trustport Antivirus има съвременен интерфейс и е подобаващ за потребление както от начинаещи, по този начин и от опитни консуматори. Програмата дава бърз достъп до скенер и контрольор на приложения, с два режима на сканиране – бърза инспекция на всички дискове, сменяеми носители и регистъра и изборно сканиране на избрани цели.

Можете да зададете какви файлове да се сканират – да вземем за пример единствено компресирани, да потребление евристичен разбор, да сканирате паметта при пускане на системата и да създадете лист с изключения на разширения и обекти.

След сканиране програмата демонстрира общия брой тествани, възобновени, сложени под карантина, преименувани и изтрити файлове, регистрови ключове и зареждащи браншове. Инспекторът на приложения блокира съмнителните стратегии и други обекти без дигитален автограф.

Trustport Antivirus разрешава също ръководство на файловете под карантина и графика за сканиране, открива закани от рода на адуер и рискуер, сканира имейл бази данни.

Даунлоуд: Trustport Antivirus Sphere
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР