Пази, Боже, сляпо да прогледа. Прокурорската колегия най-накрая видя, че

...
Пази, Боже, сляпо да прогледа. Прокурорската колегия най-накрая видя, че
Коментари Харесай

Пази, Боже, сляпо да прогледа

Пази, Боже, сляпо да прогледа. Прокурорската гилдия най-сетне видя, че има проблеми в работата на Иван Гешев.

В обществото обаче остават подозрения, че Висшият правосъден съвет (ВСС) е като ехтене на политическите съобщи на ГЕРБ и Движение за права и свободи, които от години овладяват правосъдната власт. Най-любопитна ще е реакцията на Иван Гешев - дали ще се съобщи без пердах, т.е., че на него му е обещана обезщетителна позиция, или ще стартира да приказва с информация за тъмните дупки във властта.

 Членове на прокурорската гилдия оферират Иван Гешев да бъде освободен Членове на прокурорската гилдия оферират Иван Гешев да бъде освободен

Този Висш съдебен съвет е напълно злепоставен, той избра Гешев и до момента му разпъваше чадър. Или избрани кръгове от мафията се изяждат един различен, сменяйки аватарите си по върховете на прокуратурата, или правосъдната власт се нагажда по политическите процеси за основаване на държавно управление.

Нямам упования, че сегашният състав на Висш съдебен съвет ще организира избор за основен прокурор, който да не остави подозрения за задкулисие. И още нещо значимо - множеството хора, внесли настояването, са от парламентарната квота на Висш съдебен съвет.

 " Тази неразбираема обстановка ": И ГЕРБ, и Движение за права и свободи към този момент не желаят Гешев. Какви са ходовете на правосъдния съвет
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР