Пазете честта на вашата професията и с добросъвестни действия съхранявайте

...
Пазете честта на вашата професията и с добросъвестни действия съхранявайте
Коментари Харесай

Министър Кирилов към служителите в затворите: Пазете честта на професията

Пазете достойнството на вашата специалността и с добросъвестни дейности съхранявайте престижа на системата.

С тези думи министърът на правораздаването Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. се обърна към чиновниците на Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “(ГДИН), които през днешния ден означават своя професионален празник. 29 януари е празникът на работещите в системата на пандизите, арестите и пробационните служби в страната.

ГДИН ще конвоира към този момент по особено основани указания

По-рано през днешния ден министър Кирилов бе хазаин на церемонията по подписването на три контракта сред Министерството на правораздаването, като Програмен оператор по Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 (НФМ 2014-2021), Програма „ Правосъдие “ и ГДИН, като бенефициент по следните предефинирани планове:

„ Осигуряване на сигурна и безвредна материална среда в пандизите и арестите “;

„ Повишаване на потенциала на личния състав, създаване на пилотен затвор, обвързван с образователен център и възстановяване на рехабилитацията на лишените от независимост “;

„ Засилване използването на различните ограничения на лишаването от независимост “.

Те ще се извършват в партньорство с организации от норвежката система за осъществяване на наказванията – районни корекционни и пробационни служби и Академията към Норвежката Корекционна Служба. Средствата се дават безплатно от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021 (НФМ 2014-2021), Програма „ Правосъдие “.

Зам.-министър проф. Проданов награди спечелилите в първия шампионат по пукотевица на ГДИН

Договорите бяха подписани от проф. Николай Проданов, заместник-министър на правораздаването и началник на Програмния оператор и от основен комисар Ивайло Йорданов, основен шеф на ГДИН, оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР