Пъзелът около внезапната смърт на популярния поп фолк изпълнител Денис

...
Пъзелът около внезапната смърт на популярния поп фолк изпълнител Денис
Коментари Харесай

УЖАСЯВАЩО: Загиналият певец Денис Теофиков тормозен от продуцентите си - четири години изпълнителят търпял нечовешки обиди и унижение

Пъзелът към неочакваната гибел на известния поп фолк реализатор Денис Теофиков стартира да се разплита. Скандални детайлности за това какви са били връзките сред 21-годишния артист и хората, заели се да го продуцират, извади на бял свят в обществените мрежи дама на име Екатерина Иванова, която е работила като пиар във фолк средите.

Новината за трагичния завършек на обещаващия млад реализатор потопи в печал гилдията в следобедните часове на неделния ден. От Столична дирекция на вътрешните работи през днешния ден оповестиха, че Денис е скочил от жилищна постройка в Цариградски комплекс още преди изгрев слънце, защото сигналът до тях е подаден в 6.50 ч. Властите публично потвърдиха, че става дума за самоубийство. По натрупа не е имало следи от принуждение.
свързани новини26946преди 9 часа
По думите на младата жена последните четири години любимецът на родната поп фолк аудитория е бил унизен. " 4 години Денис ти понасям обидидите и заканите. Взимаше му всичките пари от участията. Глобяваше го тъй като е просрочен 5 мин. Не можеш да крещиш на 19-годишно момче " Копеле, ще ти счупя ръцете ". Дано усетиш същата болежка, която му аргументи. Ти си позор и срам за целия ни отрасъл ", гласи прочувствената обява на стори в профила на младата жена.

Тези нейни думи са върху медийна обява, в която се споделя, че Денис е бил подложен на душевен тормоз от продуцента си Николай Пашев и озвучителя си диджей Цеци Лудата глава. Кой от двамата засяга Екатерина Иванова не става напълно ясно.

По-рано през днешния ден ПИК писа, че макар многочислените си професионални задължения, Денис е бил доста зле финансово и се е оплаквал за това на околните си другари.

С обява по тематиката излезе и Цветелина Грахич. Както е известо, откакто се раздели с " Ку-ку Бенд ", тя се впусна да гради независима кариера, като за малко е работила с въпросния продуцент. Не след дълго обаче е съумяла да се отдели от него.

" Всеки втори желае да е продуцент... Продуцент в БГ, с изключение на да (лапа парички) и да ‘твори’ някви песнички (едномесечни хитчета) друго не може. Толкова е значимо да попаднеш в верните ръце, изключително в такава нежна възраст. Толкова са значими първите стъпки. Нито едно продуцентче не разбра, че с изключение на ‘тва’ би трябвало да бъде татко, майка, другар, брат, сестра, психолог...

Ех... тъпо за изпълнителите които не са задоволително мощни и смели да приключват всичко на секундата. Животът не свършва след тва ", написа Грахич в формалната си страница във Facebook.







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР