Пазарувайки из моловете със сигурност сте виждали отчаяни мъже, които

...
Пазарувайки из моловете със сигурност сте виждали отчаяни мъже, които
Коментари Харесай

Пет неща в облеклото на мъжете, които жените мразят

Пазарувайки из моловете сигурно сте виждали обезверени мъже, които чакат пред пробните или на диванчетата в магазините. Едни си бъркат в носа, други са хванали мобилния, трети към този момент са на фаза, в която предизвестяват, че ще си тръгнат. Каквото и да си приказваме, по-голяма част от представителите на мъжкия пол не обичат да вървят с половинките си за облекла, нито да се редят на опашки за понижения. Повечето мъже си купуват всичко бързо и практично. Влизат в магазина и в случай че им би трябвало панталон, се насочват непосредствено към щанда с този продукт. Това го няма при дамите. Те още на входа ще пипнат материята на ризата на манекена, ще огледат цената, след това ще се спрат да видят нещо друго, ще влязат и излязат от пробната най-малко 10 пъти... и по този начин до момента в който не обиколят подробно цялото помещение, а за какво не и мола. Жените обичат да обикалят моловете с приятелки, изключително в случай че им трябват гримове, обувки или бижута. Но горко им на тези мъже, чийто дами държат да им избират облеклата. Всеки ерген, който си откри половинка, минава през този "тормоз " - промяна на целия дрешник заради прищявките на приятелката му. Скъпи мъже, ето няколко неща във вашето облекло, което дамите не харесват, да не кажем, че от време на време и ненавиждат. Ето пет неща в облеклото на мъжете, които дамите ненавиждат:

1. Джапанки/Сандали с чорапи
Смешно е мъж да се появи на среща с къси къси панталони, тениска и джапанки. Така може да се запъти към плажа, само че не и да покорява женските сърца. В горещините всеки се поти и е за предпочитане да носи сандали или по-удобни обувки от леки материи, само че не и джапанките. Но от ден на ден мъже ги носят на работа, вървешком в университета. Това несъмнено нервира дамите и не прави положително усещане. Говорейки за джапанки, би трябвало да споменем и сандалите с чорапи. Aко ще носите чорапи през лятото, то си сложете затворени обувки или маратонки. Сандалите се носят на необут крайник.

2. Прилепнали дънки
Дънки и панталони вид "цигара " са много настоящи, само че не пасват на всяка фигура. По-пълничките или ниски мъже не трябва да носят прилепнали дънки или панталони. Заставайки до подобен мъж, една жена не би се чувствала удобно.

3. Риза с елече
Да, от време на време се постанова да отидете на работна среща по-официално облечени, само че не загрозявайте ризата с елече. Това комбиниране от дълго време е демоде и отива на доста малко мъже. Жените избират да видят компактно опъната по мускулите риза, в сравнение с плетено елече.

4. Розови облекла
У нас се счита, че мъжете с по-нестандартна полова ориентировка избират да носят облекла с разнообразни отенъци на розовото. Но не е по този начин. Този цвят към този момент се носи както от мъже, по този начин и от дами, само че не пасва на всеки. Ако желаете да извършите усещане у една жена, това няма да стане, в случай че носите розова блуза или панталон.

5. Тениска с надълбоко деколте
Има спортни тениски с веобразно деколте, които стоят ужасно върху раменете на някои мощни мъже. Но на други тениски деколтето е прекомерно надълбоко и отблъсква мигновено мадамите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР