Пазаруващите на Marks and Spencer се тълпят да купят уютно

...
Пазаруващите на Marks and Spencer се тълпят да купят уютно
Коментари Харесай

„Красивото“ зимно палто на Marks and Spencer в „зашеметяващ цвят“ се продава бързо

Пазаруващите на Marks and Spencer се тълпят да купят „ уютно и празнично “ зимно палто, откакто са го забелязали онлайн. Фаворитът на основната улица предлага обилие от фешън покупки, които са лесни, гъвкави и шикозни, а един продукт, който клиентите обичат, е „ съвършен “ за студения сезон.

Част от гамата M&S Collection, която е цялостна от качествени съществени артикули, текстурираното едноредно палто завоюва купища възторжени мнения от почитатели, които са впечатлени от топлия му дизайн и кондензиран цвят.

Червеното сако от букле е напълно подплатено със закопчаване с копчета и яка с страхопочитание, която ще ви държи в допълнение комфортно, когато сте обърнати. Предлага се в размери от 6 до 24 и съгласно уеб страницата на M&S цели 70 клиенти са щракнали това парче през последните 48 часа.

Досега палтото от сбирката на M&S събра възхитителни мнения с един клиент, който сподели: „ Харесва ми цвета на това палто – блестящо и ще развесели зимните месеци. Прекрасно и топло, малко по-голямо, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР