Пазарният лидер по продажба на цигари в България – British

...
Пазарният лидер по продажба на цигари в България – British
Коментари Харесай

"Бритиш американ табако" заяви три бездимни продукта "Дънхил" в България

Пазарният водач по продажба на цигари в България – British American Tobacco (БAT), който е с дял от към 40% след покупката на марките на " Булгартабак ", ще пусне бездимни артикули през есента, заяви " Капитал ".

В регистъра на Министерството на стопанската система има поръчки за регистриране на три бездимни продукта с марката Dunhill. Процедурата по регистрацията, през която към този момент минаха първите участници на пазара на бездимни артикули – Philip Morris, продължава до шест месеца.

От ВАТ България не разясняват точната си прогноза по кое време чакат да са подготвени с регистрацията, на какви цени и къде ще се популяризират продуктите им.

За разлика от други европейски страни, в които бездимните произведения се оферират с марката им Kent, който е от междинния ценови сегмент, в България изборът е с усет на " високата " им марка Dunhill и евентуално ще бъде покрай 6 лева Устройството, което е конкурентно на IQOS, се назовава glo.

Ако се съди по регистъра, третият международен тръст, който създава бездимни произведения – Japan Tobacco International, към момента не демонстрира интерес да предложи на пазара в България своя артикул.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР