Пазарната капитализация на Биткойн наскоро нарасна и изпревари тази на

...
Пазарната капитализация на Биткойн наскоро нарасна и изпревари тази на
Коментари Харесай

Биткойн задмина Tesla по пазарна капитализация и се нарежда под компанията на Уорън Бъфет

Пазарната капитализация на Биткойн неотдавна набъбна и изпревари тази на Tesla - компанията за електрически коли, ръководена от Илон Мъск.

Този скок бе провокиран от ралито на Биткойн, който в ранните часове на 9 ноември доближи съвсем $37,000, което се случи единствено малко преди да премине и това равнище.

По последна налична информация, пазарната капитализация на BTC към този момент е на равнище от $721.13 милиарда, изпреварвайки $706.06 милиарда на Tesla с $11 милиарда, по данни на CompaniesMarketCap.

През последните 24 часа BTC означи растеж от над 4%, което докара до нарастване на пазарната му капитализация с $28 милиарда.

Този крайъгълен камък слага Биткойн на 11-та позиция измежду най-големите активи в света по пазарна капитализация, изпреварвайки добре познати структури като фармацевтичния колос Eli Lilly и водача във финансовите разплащания Visa.

Въпреки това, той към момента изостава с няколко милиарда $ спрямо Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет, която сега заема 10-та позиция като най-голямата компания по пазарна капитализация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР