Пазарджишкият окръжен съд определи постоянна мярка задържане под стража на

...
Пазарджишкият окръжен съд определи постоянна мярка задържане под стража на
Коментари Харесай

Оставиха в ареста задържания за убийството на Екатерина Каферинова

Пазарджишкият областен съд дефинира непрекъсната мярка задържане под стража на 73-годишния Минчо Столарски, който на 28 август умъртви общинския консултант от Велинград Екатерина Каферинова след спор за огромна сума пари. Съдът не почете настояването на отбраната за по-лека мярка, предава БНР.

Пред правосъдните заседатели прокуратурата съобщи, че Минчо Столарски може да извърши друго закононарушение или да се укрие, още повече, че той живее в региона на Кюстендил.

Адвокатът на Столарски - Кръстю Кърпаров възрази и изиска по-лека мярка поради това, че точно Столарски е съдействал на полицията, съобщавайки за закононарушението с цялостни признания за това къде, по какъв начин и за какво се е случило.

На влизане в съда Минчо Столарски съобщи: " Имам да опиша за 22 години истории и идващия път като се забележим, ще извършите един многосериен филм. Тя ми дължеше голяма сума. Ще ги потвърдя по документи. И освен тя. Има и други хора около нея. Чувствам се отговорен и скърбя ".

Пред правосъдните заседатели Минчо Столарски сподели, че е работил под въздействието на афект и не е възнамерявал ликвидиране. Той прикани публицистите да открият Йорданка Рангелова, защото става дума за огромни сделки в центъра на Велинград:

" Открийте я във Велинград, а сумата е 500 000 ".

Наложената мярка " непрекъснат арест " може да бъде обжалвана в тридневен период.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР