Пазарджишкият бизнесмен Иван Папазов, собственик на фирма за месо, заедно

...
Пазарджишкият бизнесмен Иван Папазов, собственик на фирма за месо, заедно
Коментари Харесай

Бизнесмен в Пазарджик раздава безплатна вода в жегите

Пазарджишкият предприемач Иван Папазов, притежател на компания за месо, дружно с организацията „ Кауза за Пазарджик “, осигуриха безвъзмездна минерална вода за хората в жегите. Обособени са 4 пункта, където жителите могат да си вземат бутилки вода и да се разхладят в рисково високите температури. Това са на бул. " Княгиня Мария Луиза " 50, ул. " Градски пазар " 23, ул. " Братя Миладинови " 3 и бул. " България " 24.

" Инициативата не е нещо особено. Трябва да бъдем обществено виновни и да си оказваме помощ, защото в тези горещини експертите предлагат да се пият най-малко по 2-3 литра вода. Ще има хора, за които е невероятно да останат на хладно и ние желаеме да създадем деня им по-комфортен ", разяснява Папазов.

Това е втора самодейност на предприемача и платформата „ Кауза за Пазарджик “, откакто предходната седмица проведоха безвъзмездни прегледи от лекари в селата Сарая и Ивайло. Прегледите ще продължат и в останалите обитаеми места в общината. По неофициална информация Иван Папазов ще се кандидатира за кмет на Пазарджик на идните наесен локални избори.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР