Пазарджишката районна прокуратура разследва опит за кражба на тротоарни плочки,

...
Пазарджишката районна прокуратура разследва опит за кражба на тротоарни плочки,
Коментари Харесай

До 2 месеца прокуратурата решава за откраднатите плочки в Карабунар

Пазарджишката районна прокуратура проверява опит за кражба на тротоарни плочки, оповестиха от прокуратурата.

Припомняме, обвинени за това действие са 49-годишният Борис Джонев и сина му. Джонев е ръководител на БСП-Карабунар . Двамата бяха задържани за 24 часа.

Случаят е от 6 март 2019 година, в село Карабунар, област Пазарджик . Тогава с товарен автомобил, марка " Форд Транзит " и кирка, е изработен опит за лишаване на 93 броя тротоарни плочки , 202 броя гранитни павета и един бордюр. Вещите са благосъстоятелност на община Септември, област Пазарджик. Според обвиняването, опита за кражба е станал без единодушието на притежателя.

До момента е открито, че на 6 март 2019 година, при осъществяване на настоящ ремонт на улица в село Карабунар, област Пазарджик , има опит за лишаване на плочки, павета и бордюр. Те били натоварени в товарния автомобил и оставени в частен дом в селото, откъдето са конфискувани и приложени като материални доказателства.

Предстоят разпити на очевидци, правене на експертизи, измежду които оценъчна, и други Досъдебното произвеждане се води по общия ред, като срокът за приключването е двумесечен .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР