Пазарджишката фризьорка Ваня Иванова е вписана в Книгата на световните

...
Пазарджишката фризьорка Ваня Иванова е вписана в Книгата на световните
Коментари Харесай

Пазарджишката фурия Ваня, която влезе в рекордите на "Гинес" с главозамайващото си постижение, има огромен повод да почерпи!

Пазарджишката фризьорка Ваня Иванова е вписана в Книгата на международните върхове “Гинес “, заяви за щастливото събитие самата рекордьорка, написа " Монитор ". Припомняме, че най-сръчната коафьорка влезе в международните достижения с направените 330 прически за 7 часа и 41 минути, а по-късно подвигна още коси, с цел да запълни времето от 8 часа. Докато правеше прическите тя не спираше да танцува и да се усмихва, като че ли неусещаща умората от дългото време на крайник, без да се храни, без отмора и съвсем без да пие вода.

Световното достижение се състоя на 4 декември предходната година в спортната зала “Васил Левски “ в Пазарджик, а идеята на младата жена бе подкрепена от екип от доброволци, които на драго сърце се включиха в начинанието на Ваня.

Признанието пристигна много по-късно, въпреки че още на самия 4 декември се разбра, че няма предходен връх в тази категория и в действителност пазарджишката фризьорка няма да усъвършенства, а ще сложи подобен в съответната категория на Гинес.

Оттам са създали свое изследване на това по какъв начин е протекло всичко. Отговорът се очакваше в края на май, само че пристигна едвам нощес. Съвсем предстоящо - позитивен! „ Чакането си струваше, само че аз знаех, че вписването в „ Гинес “ ще се проточи с времето “, разяснява въодушевената фризьорка.

Ваня неотдавна получила имейл, че до 20 юли трябвало да получи публично съобщение за вписването на върха, само че дълго чаканото писмо пристигнало по-рано.

Ваня е на „ седмото небе “ от благополучие, че е сбъднала своята съкровена фантазия и от сърце благодари на целия си екип за поддръжката. Всички ние се справихме ужасно и свършихме доста работа, изключително преводачката и фотографите, които трябваше да снимат направените прически, с цел да документират върха, изясни Ваня Иванова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР