Пазарджишката барокамера спаси 38-годишна майка от тежки усложнения. Петя Георгиева

...
Пазарджишката барокамера спаси 38-годишна майка от тежки усложнения. Петя Георгиева
Коментари Харесай

Чудесата съществуват! Навръх Коледа Петя си върна живота, благодарение на Лидия и семейството ѝ

Пазарджишката барокамера избави 38-годишна майка от тежки затруднения. Петя Георгиева споделя за едно огромно положително, сторено в навечерието на Коледа от Лилия Кондева, чието семейство разкри и поддържа барокамерата, написа „ Пазарджишка Марица “.

В средата на декември Петя претърпява тежка интервенция. Отварят я сякаш поради смъкнат бъбрек и за да го издигнат (манипулацията се назовава нефропексия). По време на интервенцията обаче хирурзите откриват куп рискови сраствания. Заради тях се постанова към половината бъбрек да бъде отхвърлен. Манипулацията е невъзможна с щадящите лапароскопски способи, единствено външният прорез на пациентката е към 20 см, настрана са правени и вътрешни.

След интервенцията Петя е предизвестена, че има риск от инфекции на раната, да внимава. Друга заплаха идва от върлуващите сега вируси – залоляванията се прекарват доста по-трудно при измършавял имунитет след толкоз тежка и стресираща за организма намеса.
В този сложен миг Лилия подава ръка на Петя, като й разрешава да направи 10 лечения в барокамерата. Регенериращият резултат на кислорода прави чудо. В началото 38-годишната жена едвам върви, не може да измине и малко разстояние без отмора, страда от мощни болки. Сега още веднъж е пъргава и преносима, а болките – напълно търпими. Усеща по какъв начин раните й зарастват бързо.

„ Възхитена съм от резултата на барокамерата, само че още повече – от жеста, който ми бе подарен в подобаващия миг и ми даде късмет за сполучливо възобновяване, споделя Георгиева. С Лили се познаваме от дълго време, тя знае, че приходите ни не са високи и без другарската й поддръжка нямаше да мога да си разреша кислородната терапия – с всички опасности от това. Особено в миг, когато разходвам доста повече за медицински услуги, за медикаменти. Нямам думи да изразя благодарността си! Пожелавам й от сърце положителното да се върне многократно към нея и фамилията й! “.

Най-положителното в тази история е, че благородният жест е освен за Петя. В средата на Коледа Лилия Кондева разгласи, че подарява по 10 безвъзмездни процедури в барокамерата на всеки, който се нуждае от тази терапия, за времето от 15 декември до 15 януари.
*Снимка - Петя и синът й, персонален списък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР