Пазарджишка бизнес дама организира поредна кампания, с даренията от която

...
Пазарджишка бизнес дама организира поредна кампания, с даренията от която
Коментари Харесай

Бизнес дама прави кампания за Жулевия дом в Лесичово

Пазарджишка бизнес дама провежда поредна акция, с даренията от която ще бъдат за Жулевия дом в Лесичово. Целта на Галина Радулова е да бъдат купени нови одеяла за всички 38 настанени в общественото заведение.

Галина Радулова не за първи път прави жестове за тези обществени заведения (припомняме, че сходна акция беше проведена и в навечерието на Великден тази година). Казва, че вижда у екипа същинска угриженост, усърдие, внимание към децата, по тази причина избира да оказва помощ на тях и счита, че заслужават. Настоящата акция е наречена „ Да подарим калория топлота “. В магазините на пазарджиклийката се оферират електрически крушки, изплетени персонално от нея с украса като коледни играчки. Вече много от тях са продадени. Работещи в предприятия даже вземат по 40 бройки, с цел да ги оферират на сътрудници.

Бизнес дамата си слага и още една цел – да притегли вниманието на хората към потребността от щедрост и да ги накара да отворят сърцата си. Не е непостижимо и сама да купи одеялата, само че е уверена, че хората би трябвало да се сплотяват към такива дела и да не не помнят тези, които се нуждаят от поддръжката на обществото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР