Пазарджиклията Ангел Данчев, абсолютен балкански шампион по културизъм за 2018

...
Пазарджиклията Ангел Данчев, абсолютен балкански шампион по културизъм за 2018
Коментари Харесай

Шампион по културизъм ще става мъжки татко

Пазарджиклията Ангел Данчев, безспорен балкански първенец по културизъм за 2018 година, скоро ще се радва на мъжки правоприемник. Треньорът към този момент е горделив татко на щерка, която учи на почитание към близките и към техния труд. Ангел разкри, че е минал през доста тествания, с цел да завоюва мечтаната купа. " Тренировките по график, храненето под час и даже сънят под час от време на време не оставят време за персонален живот ", довери първенецът пред " Марица ".

Ангел е щастливо женен от няколко години за красивата си съгражданка Илияна, която скоро ще го подари с втори правоприемник. В момента първенецът, бременната му брачна половинка и дъщеричката им Ангела се радват на слънчевото време в Созопол.

Извън спорта Ангел обожава да пътува по света и да опознава разнообразни култури. Спортистът разкри, че всеки уикенд прави преходи в планината, тъй като природата го зарежда с позитивни страсти. Затова и обичаните места на инструктора в Пловдив са ​Бунарджика и Гребната база. Той е посетил и съвсем всички балкански страни около надпреварите си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР