Пазарджик вече има изцяло нов жилищен квартал, а днес кметът

...
Пазарджик вече има изцяло нов жилищен квартал, а днес кметът
Коментари Харесай

Пазарджик с нов жилищен квартал

Пазарджик към този момент има напълно нов жилищен квартал, а през днешния ден кметът Тодор Попов е посетил облагородения и застроен регион, оповестяват от общинската администрация.

"Точно 8 години след 24 януари 2012 година, когато със свое решение държавното управление даде част от терена на някогашната казарма на Община Пазарджик, към този момент имаме напълно нов квартал и аз съм извънредно задоволен от това, което се случва в този регион ", е споделил кметът Попов. По думите му най-хубавото е, че "вече има и доста новодомци ". Надявам се това да са млади фамилии, които са намерили уюта за своето и на своите деца бъдеще, е споделил още Попов. Той е изтъкнал, че междублоковото пространство е едно от най-красивите в града - със зелените си площи, алеи и детска площадка. Търговските площи под жилищните здания също към този момент са заети.

Какво е качеството на вода в Пазарджик?

Кметът е показал също, че новоизградената наоколо бензиностанция придава комплектност на зоната за търговия и услуги ". В съседство е и новата автогара, която преди няколко години е отличена за постройка на годината. Попов е добавил, че следва да бъде приключен и пазарът в региона, а на прилежащ имот се уголемява площта на най-големия хипермаркет в града.

"Успяхме освен да запазим, само че и да впишем паметника на 27-ми Чепински полк, като парково пространство в общото устройство на територията и в случай че би трябвало да обобщим, новият квартал на Пазарджик е образец за положително съдействие сред страната и локалната власт ", е подчертал е кметът Попов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР