Пазарджик. Централният лъч в предизборната кампания на ДПС, начело с

...
Пазарджик. Централният лъч в предизборната кампания на ДПС, начело с
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Ерата на джипката приключи, въпросът е какво следва

Пазарджик. Централният лъч в предизборната акция на Движение за права и свободи, отпред с ръководителя на партията Мустафа Карадайъ, зам.-председателя и лидер на листата за Пазарджик Йордан Цонев и евродепутатът Искра Михайлова, дойдоха в село Драгиново, с цел да поддържат листата на Движение за права и свободи за Пазарджик. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

От площада в Драгиново ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи: „ През месец април дадохме старт на рестарта, само че рестартът не е завършен. Моделът „ ГЕРБ “ и 12-годишното безцелното престояване във властта и превръщането на държавния уред в бухалка против бизнеса и хората “. Карадайъ добави: „ Погазването на демократичните правила и отстъплението от правата и свободите на хората, войната сред институциите, която докара до рецесия в политиката “. Той заключи: „ За нас това е рецесия на държавността и за това се нуждаем от рестарт “.

Лидерът на Движение за права и свободи акцентира какъв брой значимо за България е „ държавният уред да действа според Конституцията и законите на страната в разговора, съгласуваност и съвместен надзор, в услуга на хората и помощ на бизнеса “.

Карадайъ посочи: „ Когато Движение за права и свободи беше на власт през 2007 година, България стана член на Европейски Съюз, дългът от 17 милиарда лв. през 2009 година към този момент беше едвам 1 милиард лв. “. Той добави, че външните вложения в България са достигнали 7 милиарда евро, което е довело до повече работни места и растеж в стопанската система.

„ Ерата на джипката завърши, въпросът е какво следва “, сподели Карадайъ и прикани присъстващите на площада да избират партии с ясни цели и цели, каквито има единствено и само Движение за права и свободи.

Водачът на листата на партията за Пазарджик и зам.-председател на Движение за права и свободи Йордан Цонев съобщи: „ За тези 12 години ГЕРБ трансформира страната в инструмент на личната си партия, на членовете си, на бизнеса на ГЕРБ и на водача си “. Той акцентира, че партия ГЕРБ не е направила нищо, с което младите да имат по-високи приходи, да получат реализация в България. Цонев продължи: „ ГЕРБ не помни, че демократичните полезности са съблюдаване на Конституцията “. Той разяснява и обстановката с Народното събрание. „ Лидерът на една партия трансформира българския парламент в гумен щемпел, в това, което желае той, партията му и скара всички институции “, заключи Йордан Цонев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР