Пазарджик. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на

...
Пазарджик. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на
Коментари Харесай

Пазарджик: Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов поздрави жителите на с. Медени поляни с Курбан Байрям

Пазарджик. Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети село Медени поляни, община Сърница. Той бе посрещнат от народния представител Димитър Гечев, кмета на селото Абдула Абдулах, общинския началник на ГЕРБ-Сърница Мустафа Аликанов, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. „ Щастлив съм да ви гостувам и да прегледам обновеното учебно заведение “, сподели Цветанов. Той посети ОУ “Георги С. Раковски “, където бе посрещнат от шефа Ибрахим Црънгалов. Училищната постройка бе санирана с 20 000 лв. персонално подаяние от Цветанов, а сумата бе събрана на 50–годишния му празник. Заместник-председателят на ГЕРБ беше схванал за нуждата от ремонт на средищното учебно заведение по време на предизборна среща, извършена преди две години на частичните избори за кмет на с. Медени поляни.
Освен на по-топли класни стаи и актуализирано учебно заведение, жителите на селото ще се радват и на още една облага. Цветанов заяви пред жителите на селото, че с отпуснатите 100 000 лв. с разпореждане на Министерския съвет от края на месец юли ще бъде ремонтирана основната улица в Медени поляни. Такъв ремонт не е юридически от 30 години.
По време на визитата си в Медени поляни Цветан Цветанов се срещна и беседва и с ходжата на селото Юмер Рефат като пое ангажимент пред него и жителите на селото да бъде построено парно отопление в джамията. Сега храмът се отоплява с печка на твърдо гориво и в най-студените месеци температурата мъчно стига до 18 градуса. Средствата за парната апаратура в размер на до 5 000 лева ще бъдат дарени от Парламентарната група на ГЕРБ, съобщи Цветанов. Той бе посрещнат задушевно от жителите на селото и изпратен с пожелания за здраве и триумф.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР