Пазарджик. Първо ще изчакаме разпита на 6-годишното дете, за което

...
Пазарджик. Първо ще изчакаме разпита на 6-годишното дете, за което
Коментари Харесай

Васил Малинов, окръжен прокурор на Пазарджик: Ще бъде извършено преразглеждане на прекратените две досъдебни производства срещу Лазар Влайков

Пазарджик. Първо ще изчакаме разпита на 6-годишното дете, за което има подозрения, че е произвело смъртоносния изстрел на частното тържество в село Виноградец, където почина 47-годишен мъж, и ще преценим резултатите по делото и това постанова ли се задържане на някое от лицата по случая, заяви на ексклузивен брифинг окръжният прокурор на Пазарджик Васил Малинов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик. По думи на Малинов ръководителят на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, който е притежател на оръжието, има две остарели досъдебни производства - през 2008 и през 2013 година. По разпореждане на основния прокурор Сотир Цацаров ще бъдат осъществени преразглеждане и проверка на прекратените производства против Влайков.
„ И двете производства касаят нанасяне на междинни телесни повреди. За първото е признато, че е нанесена следна телесна щета при афект, а за другото – нанесена е междинна телесна щета с оглед превишаване рамките на неизбежна самозащита. Едното е гледано от Районната прокуратура във Велинград, а другото - от тази в Пазарджик. Второто произвеждане е прекъснато поради липса на просба от страна на потърпевшото лице.
Албена ЖИЛЕКОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР