Пазарджик. МВР, ДАНС и другите специализирани структури работят изключително добре

...
Пазарджик. МВР, ДАНС и другите специализирани структури работят изключително добре
Коментари Харесай

Зам.-министър Стефан Балабанов: МВР, ДАНС и другите специализирани структури работят изключително добре по един от основните приоритети – борбата с тероризма

Пазарджик. Министерство на вътрешните работи, ДАНС и другите профилирани структури работят извънредно добре по един от главните цели – битката с тероризма. Това сподели на конференция в Пазарджик заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик . По думите му още доста институции са ангажирани в тази битка и в предварителната защита на сходни прояви. „ Прави се това, което е нужно, само че нито една страна или район в света не са застраховани от осъществяването на сходни дейности като тези в Нова Зеландия “, изясни Балабанов. Той добави, че в страната има контратерористичен център, който сплотява напъните на разнообразни структури и работи много сполучливо, само че спецификата на работата му не трябва да става публично притежание на всички.
Той съобщи също, че е доста удовлетворен от работата на ОДМВР – Пазарджик, защото се регистрира сериозен растеж във връзка с разкриваемостта на престъпните и икономическите закононарушения. „ Добре се работи в дребните обитаеми места и в 106-те села. Като приоритет извеждаме работата със самотно живеещите хора в тях, защото те могат да станат обект на закононарушения “, разяснява Балабанов.
Ваня НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР