Пазарджик. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов откри обновената сграда

...
Пазарджик. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов откри обновената сграда
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов откри обновената сграда на ОДМВР - Пазарджик

Пазарджик. Министърът на вътрешните работи Младен Маринов откри обновената постройка на ОДМВР - Пазарджик, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик . „ Всеки публичен запас, вложен в сигурност, не е изгубен, а възстановява доста повече цената си, защото сигурността е едно от главните потребности на всеки човек. Нека тази актуализирана постройка да даде ново начало и положителна сила на чиновниците на ОДМВР - Пазарджик, които в последна сметка със своя труд обслужват жителите, обществеността, а хората да се усещат сигурни и задоволени от работата им “, сподели Маринов. Вътрешният министър уточни, че този развой е двустранен – би трябвало да се отдава нужното почитание и към служителя на реда и към жителите, разговорът сред тях би трябвало да е непрестанен, би трябвало да има достъп до всяка една услуга, която дава ОДМВР и всеки един сигнал да се отработва навреме и в интерес на жителите.
„ Като министър на вътрешните работи ще продължа да работа в посока възстановяване на изискванията на труд и възстановяване на материално техническото застраховане на чиновниците “, съобщи министър Маринов. По думите му служителите на реда би трябвало да се усещат предпазени по време на работа, а тази отбрана е обвързвана с добра екипировка, с задоволително коли, с въоръжение – единствено тогава можем да пожелаваме от тях да дават сигурност и на останалите жители.
На тържествената гала участваха зам.-министър Стефан Балабанов, шефът на ОДВМР - Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев, регионалният шеф Стефан Мирев, националният представител Десислава Тодорова, кметът на община Пазарджик Тодор Попов, представители на правосъдната власт, на държавни и общински структури, жители.
Ваня НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР