Пазарджик. Криминалисти на ОДМВР - Пазарджик задържаха двама мъже за

...
Пазарджик. Криминалисти на ОДМВР - Пазарджик задържаха двама мъже за
Коментари Харесай

Пазарджик: Двама мъже са задържани за притежание и разпространение на наркотици

Пазарджик. Криминалисти на ОДМВР - Пазарджик задържаха двама мъже за владеене и разпространяване на опиати. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Операцията по противопоставяне на наркорзапространението е осъществена през вчерашния ден на територията на региона под наблюдението на Прокуратурата. Тя е извършена след дълготрайно следствие и усърдна работа на чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. В резултат на извършените дейности е арестуван 28-годишен наркодилър, гражданин на село Огняново. При осъществените претърсвания в жилища, населявани от него, както и в дома на татко му са открити общо 91 грама марихуана, един грам амфетамин и три електронни везни.
В рамките на полицейските дейности е арестуван и негов другар на 20 години от същото село. При обиск у него криминалистите намерили и иззели близо 26 грама марихуана.
След 24-часовото задържане на двамата мъже, с прокурорско предписание на 28-годишния срокът на ареста е продължен до 72 часа. Работата по случая продължава в границите на формираните полицейски производства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР