Пазарджик. Кандидатът за кмет на община Пазарджик от ГЕРБ Иван

...
Пазарджик. Кандидатът за кмет на община Пазарджик от ГЕРБ Иван
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Инж. Иван Панайотов пред жителите на селата Црънча и Дебращица: Предлагаме всяко населено място в община Пазарджик да има собствен бюджет

Пазарджик. Кандидатът за кмет на община Пазарджик от ГЕРБ Иван Панайотов се срещна с поданици на селата Дебращица и Црънча. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ Сключваме с вас публичен контракт за по-добро ръководство на община Пазарджик и сме подготвени да носим политическата отговорност за това. Думата давам обещание от мен няма да чуете. Аз ще предлагам решения “, сподели пред жителите на двете села Панайотов. По думите му в обитаемоте места се планува да има бюджет на всеки селски кмет и той като вторичен разпоредник на бюджетни средства да може да взема решение настоящи проблеми на селото. Освен това Иван Панайотов ще организира всяка седмица приемни за жители и един път месечно изнесени приемни в обитаемоте места.
Бившият регионален шеф на Пазарджик Трендафил Величков поддържа кандидатурата на Иван Панайотов и съобщи, че го познава като заслужен човек и отличен експерт. Жителите на Црънча желаеха от Панайотов да преразгледа договорката за продажба на 300 декара гори край селото, както и да финансира построяването на районен юношески център в постройката на бившето учебно заведение. Хората от Дебращица сигнализираха за сериозния проблем с поливната вода. Оказва се, че чакат към този момент 12 години да се направи поливен канал с дължина 900 метра от дневния изравнител до обитаемото място. Другите сложени проблеми бяха за създаване на ограда, настилка и видеонаблюдение на детската площадка в селото, както и за откриване на културен център в постройката на остарялата поща.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР