Пазарджик. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Пазарджик инж.

...
Пазарджик. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Пазарджик инж.
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет инж. Иван Панайотов представи своята платформа за управление на Пазарджик пред Сдружението на предприемачите и работодателите

Пазарджик. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Пазарджик инж. Иван Панайотов и претендентите за общински съветници Найден Шопов, Евтим Янев и Даниел Мирчев се срещнаха с членовете на Сдружението на бизнесмените и работодателите. Това оповестиха от пресцентъра на партията . „ В платформата за ръководство на Пазарджик сме заложили три значими аспекта. Те са съблюдаване на разпоредбите и правда, стратегическо обмисляне за 25 години напред и носене на политическа отговорност при несъблюдение на програмата. Гарантирам, че ще има разговор сред централната и локалната власт за увеличение на държавното и европейското финансиране за Пазарджик “, съобщи Панайотов. Работодателите желаеха от него преразглеждане на методиката за заплащане на такса боклук. Сега компаниите заплащат 13 промила такса боклук, което е измежду най-високите в страната.
„ Ние ще подсигуряваме на бизнеса успокоение, бистрота на публичните поръчки и постоянно заплащане по договорите, по които Общината е сътрудник “, увери пред работодателите регионалният координатор на ГЕРБ и претендент за общински консултант Найден Шопов. На собствен ред Евтим Янев проучва пазара на труда в Пазарджик. Според данните, изнесени от него, 2500 души от общината пътуват всекидневно до Пловдив, с цел да работят там. „ Решенията за връщането на младежите в града минават през дуалното образование, възстановяване на изискванията за вложения и конкуренция сред компаниите “, бе безапелационен Иван Панайотов. В умозаключение той сподели: „ Сключвам публичен контракт за положително ръководство с вас и всички поданици на Пазарджик. Ще го съблюдавам прецизно. С целия си професионален път до в този момент съм потвърдил, че съм почтен и виновен човек “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР