Пазарджик. бщинският съветник и предприемач Благо Солов обяви на пресконференция,

...
Пазарджик. бщинският съветник и предприемач Благо Солов обяви на пресконференция,
Коментари Харесай

Пазарджик: Общинският съветник и предприемач Благо Солов обяви, че ще се кандидатира за кмет на Общината на местните избори

Пазарджик. бщинският консултант и бизнесмен Благо Солов разгласи на конференция, че ще се кандидатира за кмет на Община Пазарджик на идните локални избори, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пазарджик . „ Ще работя за един съвременен град. Хората имат потребност от работа и сигурност, от по-ниски налози. Ще работя за богатството на моя град “, сподели Солов. Той посочи, че ще има своя листа с претенденти за общински съветници, а също ще бъдат издигнати и претенденти за кметове на обитаемоте места в общината от необятната коалиция, която ще образува.
„ Трудно бих преглътнал политически шеф. Вероятно форматът, под който ще вземам участие на локалните избори, ще бъде необятна локална коалиция. Подавам ръка на всеки, с цел да осъществяваме смяната, които всички желаят. Вярвам, че дружно ще успеем. Очаквам поддръжка от разнообразни политически партии, които също желаят смяна в метода на ръководство на Пазарджик “, разяснява Солов. По думите му положителните практики би трябвало да бъдат надграждани, само че против неприятните такива и корупцията той ще бъде праволинеен. Той сподели също, че по време на предходното си присъединяване в локалните избори преди четири години е научил доста. „ Тогава не изгубих, а завоювах познания, умения, направих заключения. Не купих нито един глас и съм спокоен. Независимо, че съм изправен против машина за печелене на избори, апелът ми е да работим почтено за Пазарджик “, съобщи Солов.
Ваня НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР