Пазарджик. – Изключително голям е интересът към двете Държавни първенства

...
Пазарджик. – Изключително голям е интересът към двете Държавни първенства
Коментари Харесай

Над 300 заявки към двете Държавни първенства по кикбокс в Пазарджик

Пазарджик. – Изключително огромен е ползата към двете Държавни шампионати по кикбокс – в стиловете “К-1 ” и “Фул контакт ”, които ще се проведат в Пазарджик под егидата на Българската Конфедерация по Кикбокс и Муай тай (БККМТ). Заявки за присъединяване са подали общо 320 състезатели от 52 клуба. Състезанията ще се състоят от 23-ти до 25 април в спортна зала „ Васил Левски ”, а хазаин за втора поредна година ще бъде локалният Семеен кодекс Спартак Пазарджик 2014. Двубоите ще се играят паралелно на два кръга.
По традиция програмата на Държавните шампионати по кикбокс в Пазарджик започва в петък, 23 април, от 11:00 часа с медицински обзор и кантар. Заради огромния брой записани, още тогава ще стартират и срещите в другите категории в “К-1 ” и “Фул контакт ”.
Ръководството на клуба – хазаин и уредник на надпреварата Семеен кодекс Спартак Пазарджик 2014 и персонално треньорът господин Илко Аджов споделят:
„ Горди сме, че за втора поредна година ни се дава опцията да бъдем домакини на съревнование от подобен сан, за което ще се постараем още веднъж да оправдаем упованията на президента на БККМТ господин Галин Димов, на състезатели, треньори и съдии. От друга страна осъзнаваме сериозността и негативите на обстановката, в която се намира страната ни в последната година, във връзка, с което сме готови за застраховане на нужните ограничения и спокойното протичане на надпреварата. Вярваме, че във времена като тези най-важното остава да запазим духът си жизнен, да демонстрираме дисциплинираност, старание и да не се отхвърляме! “
От своя страна господин Галин Димов – ръководител на БККМТ съобщи:
“Това е следващото огромно съревнование тази година. Двата стила “К-1 ” и “Фул контакт ” са извънредно атрактивни сами по себе си, което е и една от аргументите за големия интерес. Отново имаме над 300 поръчки и, с цел да избегнем скупчвания на доста хора на едно място и да предпазим здравето на спортистите, променихме програмата и започваме с екшъна още в петък. ”
БККМТ напомня, че двете Държавни шампионати по кикбокс в Пазарджик ще се състоят без аудитория. Очаквайте детайлности!

ПРОГРАМА
23.04.2021 година, ПЕТЪК
Пристигане, настаняване и квалификации
11.00 до 15.00 ч. - медицински обзор и кантар в Спортна зала „ Васил Левски “;
15.00 – изтегляне на жребия в Спортна зала „ Васил Левски “;
17:00ч. - начало на срещите
24.04.2021 година, СЪБОТА
09.00 ч. – начало на състезанието;
10:30 ч - публично разкриване на шампионата
25.04.2021 година, НЕДЕЛЯ
07.00 - 08.00 ч. – мерене на състезателите;
10.00 ч. – финали;

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР