Пазарът на онлайн търговията у нас не спира да се

...
Пазарът на онлайн търговията у нас не спира да се
Коментари Харесай

Kolichka.bg е новият играч сред онлайн супермаркетите у нас |

Пазарът на онлайн търговията у нас не стопира да се уголемява, като с изключително бързи темпове през последните няколко месеца се развива бизнесът на онлайн супермаркетите. Най-новата платформа за хранителни артикули онлайн се споделя и е част от най-голямата група за електронна търговия в Централна и Източна Европа - Mall Group, осъществила повече от 11 млн. поръчки през 2020 година

Kolichka.bg стъпва стремително на пазара, като предлага подбор от над 11 000 продукта, както хранителни, по този начин и артикули за бита, препарати, козметика и други. Като формален сътрудник на МЕТРО в онлайн търговията, в Kolichka.bg ще откриете огромна част от техните лични марки - премиум марките Metro Chef и Fine Life, както и преференциалните артикули на Aro. Особено огромна е и селекцията от прясна риба и морски блага, като клиентите ще открият над 100 разнообразни оферти.

От Kolichka.bg декларират, че тяхната задача е да оферират качество на положителни цени, като упоритостта им е да удовлетворят желанията и упованията и на най-капризния клиент.

“Смятаме, че онлайн пазарът на хранителни артикули е бъдещето и той би трябвало да бъде наличен за всички ” - споделят от компанията. “Ето за какво създадохме - селекция от над 200 продукта, нужни във всяко домакинство с обезпечено най-ниска онлайн цена. ”

В тактиката им влизат непрестанно разширение на асортимента, разнородни на всеки две седмици, както и прецизен надзор на качеството при асортимент и доставка на продуктите. Kolichka.bg предлага комфортни способи на заплащане - онлайн, в брой или с карта, както и динамична цена на доставка - единствено 2 лева за всяка поръчка над 60 лева, а над 80 лева клиентът получава продуктите си с безвъзмездна доставка. С това компанията цели да затвърди правилата си за общодостъпно онлайн извършване на покупки на хранителни артикули.

На този стадий Kolichka.bg оперира в цяла София, Банкя и Божурище, като упоритостта на платформата е след валидация на концепцията да разшири мрежата си с още градове в страната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР