Пазарът на недвижимите имоти постепенно се завръща към нормалния си

...
Пазарът на недвижимите имоти постепенно се завръща към нормалния си
Коментари Харесай

Сега имаш супер силата да планираш своя нов дом

Пазарът на недвижимите парцели последователно се завръща към „ естествения си темп “, а ползата към ипотечното кредитиране остава висок, като статистиката на Българска народна банка за април демонстрира растеж при жилищните заеми с над 90 млн. лева по отношение на март тази година.

 

Покупката на личен дом е може би най-универсалната фантазия, която всички преследваме – тази която в никакъв случай не изпада от персоналния ни лист, без значение от събитията към нас. Това е значим миг за всяко семейство, който изисква положително обмисляне, експертно консултиране и в множеството случаи в допълнение финансиране от приближен сътрудник. Точно в този момент на пазара съществува рационално решение за жилищно кредитиране, което обезпечава дълготрайна сигурност и успокоение за цели 30 години – „ Супер жилищен заем “ от Пощенска банка.

 

Как обаче сполучливо и бързо да преминем главните стъпки до мечтаното жилище?

 

ДОМЪТ Е ТВОЯТ КОСМОС. ДАЙ ПОЛЕТ НА МЕЧТИТЕ СИ

Време е да изградим личен дом, в който нещата се случват по нашите правила. Първата стъпка, несъмнено, е положителното обмисляне. Ще вземем значими решения и ще би трябвало да отговорим на доста въпроси. Първо - какъв брой бързо желаеме да се нанесем в новия си дом и дали да вземем жилище „ на зелено “, в недодялан градеж, необзаведено или напълно обзаведено. Всяко от решенията има своите плюсове и минуси. Покупката „ на зелено “ разрешава да направляваме значимите за нас неща - добър етаж, ревю и систематизиране, а имаме късмет да договорим и добра цена. Готовото и обзаведено жилище също може да е за предпочитане, тъй като мебелите изискват в допълнение финансиране, което е сериозен % от цената на самото жилище. Разбира се, ще би трябвало да решим и огромните алтернативи като: какъв брой огромно да е жилището, в какъв квартал, какво е най-важно да има наоколо до него – детска градина, учебно заведение, парк за разходка, комфортен градски превоз.

 

ЖИЛИЩЕН КРЕДИТ, КОЙТО ТЕ ВОДИ У ДОМА

Втората стъпка е финансирането. Офертите на пазара са доста, само че е значимо да изберете решение, което е съобразено с вашите съответни потребности и ви подсигурява сигурност и успокоение.. Иновативният артикул Супер жилищен заем на Пощенска банка ви икономисва времето, което бихте прекарали в изследвания и ви разрешава да го инвестирате в по-приятни занимания. Когато избирате Супер жилищен заем, вие избирате, единственият в страната жилищен заем с закрепена рента за интервал до 30 години . Това значи, че знаем размера на всяка месечна вноска, тъй като той няма да се промени, без значение от съмненията на пазара и лихвените проценти. Можем да планираме разноските си и да управляваме фамилния си бюджет за години напред, тъй като размерът на лихвата е закрепен чак до 2050 година, в случай че изтеглите своя заем в този момент. Супер причините не стопират дотук, тъй като с изключение на закрепена рента, получаваме опция за гъвкави решения - сами избираме за какъв интервал да вземем заема: 10, 15, 20, 25 или 30 години. Можем да го комбинираме с алтернатива „ Флекси “ за гъвкаво ръководство на месечните вноски – това разрешава да понижим или увеличим размера им според от настоящите ни разноски и фамилния ни бюджет. А в този момент заемът е и с промоционални условия, които са годни до 31 юли.   

 

Можем да се възползваме от качествена професионална консултация и цялостно подпомагане през целия развой на кандидатстването и последващото обслужване на заема. В отговор на настройките на клиентите и поради най-новите цифрови трендове, неотдавна Пощенска банка предлага и безвъзмездна онлайн консултация за жилищен заем през мобилнoто приложение EVA Postbank , което може да бъде изтеглено от Гугъл Play или App Store. По този метод можем да получим цялата предварителна информация за жилищен заем и даже да аплайваме за финансиране, без да е належащо да посещаваме офис на банката.

 

КОГАТО ЖИЛИЩЕТО СТАНЕ ДОМ

Третата стъпка е самата покупка. За нея се изискват доста познания и опит, нужни са изчисления, документи, работа с брокери, оценители, нотариуси, държавни институции и други. Благодарение на експертната поддръжка на чиновниците в профилираните центрове за жилищно кредитиране на Пощенска банка, всичко това се случва по-лесно и комфортно, като те могат да ни насочат и да улеснят този развой.

 

След сполучливото реализиране на евентуално най-сериозната покупка в живота ни, можем да се отдадем на най-благодатната част от задача „ моят нов дом “ – обзавеждане на жилището по наш усет. Следва реализирането на нови изследвания и покупки, които да вършим на драго сърце, с цел да превърнем недвижимия парцел в същински дом. С това главните стъпки към новия ни дом са изминати и ние, задоволени и щастливи можем да стартираме живота си в него.

 

Повече информация за „ Супер жилищен заем “ и за опциите за жилищно кредитиране, които Пощенска банка предлага, можете да научите на www.postbank.bg, в профилираните центрове за жилищно кредитиране и офисите на банката, посредством безвъзмездна видео консултация по Skype или по телефон на къс номер *7224.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР