Пазарът на криптовалути записа един от най-големите си ръстове за

...
Пазарът на криптовалути записа един от най-големите си ръстове за
Коментари Харесай

Хайпът около Биткойн ETF може да задвижи следващият бичи пазар; Етериум и нов алткойн записват огромни притоци

Пазарът на криптовалути записа един от най-големите си растежи за 2023 година, защото през октомври се появиха известия, касаещи спот Биткойн ETF-ите. Сега анализаторите предвиждат, че спот ETF-ите може да задвижат идващия бичи пазар.

В други вести Етериум и нов алткойн записаха внезапен приток на вложения. Нека се потопим в дълбочина в тези вълнуващи крипто трендове.



Хайпът за спот Биткойн ETF ще подхрани идващия бичи пазар на BTC

Криптопазарът излезе от консолидацията, когато през октомври се появиха клюки за спот Биткойн ETF. Експерти от промишлеността оповестиха, че ETF за Биткойн може да бъде утвърден преди края на 2023 година или през първото тримесечие на 2024 година Освен това цената на Биткойн се повиши над $35,000 за първи път от май 2022 година насам.

Съобщава се, че Хонконг обмисля да позволи на вложителите на дребно да купуват спот фондове за криптовалути, търгувани на борсата (ETF). Анализаторите считат, че въвеждането на спот ETF ще разпали идващия бичи пазар, като се имат поради тези обещаващи развития. Следователно множеството упования за цената на Биткойн са бичи.

Един от водещите анализатори, Matrixport , предвижда, че цената на Биткойн ще доближи $45,000 до януари. Компанията BitQuant изрази по-оптимистична прогноза, като предвижда, че Биткойн може да се повиши до нов исторически връх от $250,000 преди халвинг събитието си през април 2024 година

Притокът на институционални вложения в Етериум доближи нови върхове

През 2023 година Етериум изпитваше усложнения с институционалните вложения, като вложителите се насочиха към Solana. Тенденциите обаче са се трансформирали въз основа на последния отчет на CoinShare . Докладът демонстрира, че монетата Етериум е записала $17.5 милиона – най-високият седмичен приток от август 2022 година насам.

Освен това интензивността на веригата на Етериум се е покачила до шестмесечен връх. Тези нараствания са свързани с възходящата цена на криптовалутата Етериум. Наскоро ETH си възвърна равнището от $1,900, като завоюва повече от 15% на месечната графика.

Прогнозите за цената на Етериум също са бичи настроени. Sporia предвижда солидно нарастване на цената преди халвинга на Биткойн. Според Sporia цената на Етериум ще означи 799% нарастване в границите на 4-годишен бичи пазар.

Защо Everlodge може да е наложителен за всеки вложител

Everlodge (ELDG) стана много известна в света на криптовалутите. Платформата сътвори пазар, който да трансформира метода, по който се купуват и продават недвижими парцели.

Целта на плана се върти към това да улесни хората да влагат в недвижими парцели, употребявайки блокчейн технологията. На обичайния пазар на парцели са нужни доста пари за първична инвестиция. Everlodge промени това , като разреши на физическите лица да стартират да влагат единствено със $100 .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР