Пазарът на интелигентни носими устройства се разраства с бързи темпове

...
Пазарът на интелигентни носими устройства се разраства с бързи темпове
Коментари Харесай

Huawei се изкачи на второ място при смарт часовниците

Пазарът на интелигентни носими устройства се разраства с бързи темпове през последните години и се трансформира в изцяло развита промишленост. International Data Corporation (IDC) показа отчета си за световния бизнес с носими устройства за първите три месеца на 2020 година. Резултатите от него демонстрират, че световните доставки на носими смарт аксесоари са достигнали впечатляващото число от 72,6 милиона бройки, единствено през първото тримесечие на 2020 година Това бележи годишен напредък от 29.7%.

Според отчета на IDC, Huawei затвърждава позицията си на пазара на носими устройства през първото тримесечие на 2020 година, като бележи растеж на годишна база от 62,2%.

В сегмента на смарт часовниците, през първото тримесечие на 2020 година са доставени 16,9 милиона бройки, което е растеж от 7,1% на годишна база. Huawei се класира на второ място с 2,6 милиона доставени бройки (118,5% на годишна база), което прави Huawei единствената марка смарт часовници с над 100% напредък в продажбите.
 Снимка 482138
Данни за пазара на смарт часовници от IDC

" Благодарение на мощното онлайн наличие и тесните връзки с ритейл сътрудници, Huawei продължава да развива сполучлива комерсиална среда за носими устройства " написа в отчета. Освен на китайския пазар, Huawei реализира растеж и в Европа, Латинска Америка и други азиатски пазари.

Лидер на пазара остават Apple с 4,6 млн. доставки и пазарен дял от 26,8%.
 Huawei Watch GT2: Стилният и интелигентен асистент в спорта
Huawei Watch GT2: Стилният и интелигентен асистент в спорта

Какво предлага новото мъдро устройство на софтуерният колос?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР