Пазарът изисква присъствието на професионален и силен регулатор, посочват от

...
Пазарът изисква присъствието на професионален и силен регулатор, посочват от
Коментари Харесай

АБЗ Мониторингът на НББАЗ няма да ограничи правата на шофьорите

Пазарът изисква наличието на професионален и мощен регулатор, показват от браншовата организация

Наложената мярка за наблюдаване на българското бюро " Зелена карта " от страна на Съвета на Бюрата няма да ограничи правата на притежателите на застраховка " Гражданска отговорност " на автомобилистите при пътешестване на територията на страната или отвън нея. Те могат да разчитат на отбраната, която тази застраховка обезпечава, както и до момента. Това показват от Асоциацията на българските застрахователи в коментар на протичащото се с Националното бюро на българските автомобилни застрахователи.
От АБЗ показват още, че " пазарът на застраховката " Гражданска отговорност на автомобилистите " е динамичен и комплициран, по тази причина устойчивостта и здравословното му развиване изискват наличието на професионален и мощен регулатор, налагащ транспарантни правила, идентични за всички участници на пазара ".

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че българското бюро " Зелена карта " е подложено на интернационален мониторинг - нещо, което се случва за първи път в Съвета на бюрата.

Днес пък Орлин Пенев подаде оставка като началник на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи (НББАЗ).
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР