Пазар „Красно село“ организира базар на мартениците, на който клиентите

...
Пазар „Красно село“ организира базар на мартениците, на който клиентите
Коментари Харесай

Пазар Красно село направи базар на мартениците - slava.bg

Пазар „ Красно село “ провежда базар на мартениците, на който клиентите могат да изберат хиляди типове по отношение на наближаването на 1 март и Баба Марта. Това заяви Николай Попов, изпълнителен шеф на сдружението „ Пазари ЮГ “ ЕАД. За дребни и огромни, за здраве и за наслада, всевъзможни мартеници има на нормалните места – в базара на книгата, около пазара и на някогашната спирка на бул. Гоце Делчев.

Най-търсени от децата са мартениците с настоящи анимационни герои. Безспорен шлагер са Спондж Боп Квадратни гащи и Хелоу Кити, които са по-търсени от Батман или Елза и Ана от „ Замръзналото кралство “. След тях се подреждат старите класики, като Том и Джери, Мики Маус, както и приказните еднорози и елфи, изясняват търговците. От супергероите най-желан е Спайдермен, а новият миг е Жената знамение.

При мартениците за възрастни шлагер са продуктите със зодиакални кристали. Те съчетават лазерно изрязан метал, в друга форма – сърце или детелина, към които е закрепен полускъпоценен камък. Най-актуалната наклонност при колиетата са ръчно направените дребни шевици с потребление на бели, червени и зелени цветове. При Пижо и Пенда обичайно търсени са тези в носии, акцентира Николай Попов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР