Пайнерката Нели Николова, известна на широката публика с псевдонима Нелина,

...
Пайнерката Нели Николова, известна на широката публика с псевдонима Нелина,
Коментари Харесай

Гаф! Певица на Пайнер сама се прецака на морето

Пайнерката Нели Николова, известна на необятната аудитория с псевдонима Нелина, стана жертва във Варна на личната си заплеснатост.
Още по тематиката: Тестват грамотността, лепят стикери „ Написаното остава. Пиши вярно! “

При последния си гастрол в морския град жената-глас паркирала черния си Мерцедес на една от централните улици, покрай кметство „ Одесос “, който бил отвеян от „ паяк “, описаха нейни фенове. „ Беше в средата на седмицата, май в сряда. Спря тъкмо след забранителен знак и предупреждаваща табела с ясно изписан текст.

Когато излезе от колата, незабавно я разпознах. Това е Нелина, споделих на приятелите си, които също се зарадваха на инцидентната среща “, описа Ивайло Митев, станал несъзнателен очевидец на цялата история. Нито той, нито приятелите от компанията му обаче успяли да предупредят русенката, че колата е в нарушаване и на място, което се управлява от „ паяк “.

След известно време дошъл профилирания автомобил, а екипът му натоварил небрежно първокласния автомобил-нарушител. Не след дълго се появила и певицата, като носела няколко тоалета от хотела си. Тя останала втрещена, откакто открила, че колата й липса.

Първоначално помислила, че са я откраднали, само че откакто я „ светнали “, че е паркирала в неразрешената зона, взела такси и се отправила към общинския углавен паркинг, където добродушно я чакала колата й. Други извършители незабавно отстъпили реда си, с цел да може любимката им да уреди по-бързо формалностите и да си заплати санкцията, предава Монитор.

На паркинга обаче я чакала нова изненада – Мерцедесът не желал да възпламени, защото компютъра му блокирал, като защитна мярка против кражба. Наложило се да извикат компютърджии, които да го разблокират, преди да може Нелина да си тръгне поживо-поздраво. През цялото време певицта се радвала на извънредно внимание. Край нея се въртяли услужливо, както чиновниците от общинската работа по репатриране, по този начин и попадналите на наказателния паркинг по същата причина като нея прегрешили варненци.

Нели Николова приключва Английска гимназия „ Гео Милев “ в родния си град Русе. Започва музикална кариера като певица във фолклорен отбор ”Найден Киров ”. През 1993 година става солистка във групировка „ Фаворит “ дружно с Еми Стамболова. От 1996 година Нелина развива независима кариера и е една от любимките на родния попфолк. Тя има трагичен сопран, прелестен и компактен, с изключителна, овладяна мощност. Успешно извършва авторска музика в разнообразни стилове, тъй като е измежду певиците, които са способни да пеят всичко.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР