„Пайнер” се разпада, а големите звезди на чалга промоутъра бягат.

...
„Пайнер” се разпада, а големите звезди на чалга промоутъра бягат.
Коментари Харесай

Разпада ли се Пайнер?

„ Пайнер” се разпада, а огромните звезди на чалга промоутъра бягат. На огромния концерт на компанията, който мина на 3 ноември, отсъстваха едни от най-известните реализатори - Фики Стораро, Емилия и Преслава.

Фики Стораро се оправда с турне в Щатите, въпреки че и двете събития са планувани от дълго време и той е имал опция да настройки датите тъй че да участва и на двете събития.

След Фики бомба хвърли и Емилия. Тя не даде пояснения за повода, само че означи, че е заета с нови планове. Не пропусна да подчертае, че е в прелестни връзки с продуцентите си, само че счита, че след 20 години във компанията може независимо да преценя кое е потребно за бъдещето й.

Най-шокиращо е отсъствието на Преслава от листата. Никой по този начин и не разбра какви са претекстовете за отсъствието й, написа Галерия. Феновете се чудят с какви задължения е заета, откакто неотдавна пусна дуетно парче с Галин и чисто нов албум. Говори се, че Преслава отказала присъединяване, с цел да не се засича с врагинята Галена. Освен това пристрастеностите към новия й нос не са утихнали и в обществените мрежи още й се подиграват, че е станала като близначка на Галина Генчева.

Отсъствието на огромните звезди от концерта повдига въпроса какво се случва в „ Пайнер”. Повече от ясно е, че Митко Димитров от дълго време не може да управлява по-известните си реализатори, а с цел да покрият тяхната липса, на идното събитие ще пеят младите му открития. Те обаче няма да запълнят неналичието на известните си сътрудници, нито на Коцето, който също напусна компанията на Пайнера, а постоянно взривяваше публиката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР