“Пайнер“ и гръцката звезда Йоргос Ясемис продължават своето съвместно сътрудничество.

...
“Пайнер“ и гръцката звезда Йоргос Ясемис продължават своето съвместно сътрудничество.
Коментари Харесай

След Многото Люспене “пайнер” Прибра Гръцки Певец

“Пайнер “ и гръцката звезда Йоргос Ясемис не престават своето взаимно съдействие. Новината заяви първо изпълнителят като разгласява фотография инж. Митко Димитров, а под фотоса написа: “Нов контракт, нови хрумвания, нови триумфи. Очаквайте скоро… “

От тези думи стана ясно, че изпълнителят има желание по-често да гостува в България за клубни концерти и срещи с публиката.

Първата поява на българска сцена за Йоргос Ясемис бе на концерта в зала 1 на НДК през февруари 2014 година по време на Годишните музикални награди на телевизия “Планета “, където пя дружно с Цветелина Янева и Константин. Но същински взрив, както у нас, по този начин и в Гърция, провокира дуета му с Анелия “Ksafnika/ Изведнъж “, трансформирал се в един от огромните шлагери на 2014 година

С днешна дата по всичко проличава, че гръцкият артист още веднъж ще заложи на любовта на българската аудитория. Още този петък той ще е посетител в известен нощен клуб, в Студентски град – София.

“Радвам се, че ще работим в по-тясно съдействие с “Пайнер “. Знам, че дружно ще създадем доста красиви песни. Сега приготвяме един дует, а по-късно и независима ария. Обичам България и публиката тук. Винаги пристигам на драго сърце “, показа Йоргос Ясемис.

Secret.bg напомня, че в последните години редица известни имена напуснаха димитровградската музикална империя.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР