Пайетите са една от тенденциите, които идват и си отиват

...
Пайетите са една от тенденциите, които идват и си отиват
Коментари Харесай

Как да носите пайети със стил? Съвети и идеи да избягате от кича!

Пайетите са една от трендовете, които идват и си отиват през няколко години. Но са постоянно настоящи по празниците или когато желаете да се откроите за специфичен мотив.

Забелязвали ли сте, че множеството витрини на магазините през последните седмици блестят малко повече и повода за това са облеклата с пайети, които ги красят. Независимо дали е малко магазинче за облекла или витрината на огромна верига за дрехи, пайетите като че ли желаят да завладяват стила ви.

Но има някои трикове и неписани правила, които е добре да спазвате, когато носите облекла с.

 Добави изложение

 
1. Не прекалявайте
Когато носите пайети, те би трябвало да участват в не повече от един детайл от стила ви. Не прекалявайте. Ако полата ви е с пайети, съчетайте я с едноцветен топ. Изберете монохромни аксесоари. Без повече искра!Пайетите се съчетават добре с обичаните за сезона плетива.

 Добави изложение

 
2. По-малко искра денем
Кой сподели, че пайетите са единствено за специфични мотиви? Всъщност можете да ги носите и денем, в случай че желаете нещо в стила ви, което да се откроява. Само е добре да бягате от разноцветните комбинации. Подберете дреха с пайети в по-приглушени тонове. Съчетайте ги с черно, сиво, бяло или бежово, с цел да създадете уравновесена визия.

 Добави изложение

 
3. За празненство: Няма по какъв начин да сгрешите с рокля на пайети
Когато приказваме за празненство визия, рестриктивните мерки са надалеч по-малко. Тук можете да експериментирате с няколко цвята и по-ярки нюанси. Ако въпреки всичко имате някои терзания, започнете с класиката - черна рокля на пайети. Няма по какъв начин да сгрешите с нея. Черната рокля с пайети е изискана - по едно и също време нещо друго и елегантно.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР