Паяк вдигна колата на онкоболен човек, спрял за преглед в

...
Паяк вдигна колата на онкоболен човек, спрял за преглед в
Коментари Харесай

„Паяк“ вдигна кола на онкоболен инвалид пред „Пирогов“

" Паяк " подвигна колата на онкоболен човек, спрял за обзор в болница. Абсурдът са претърпели Росен Дешев и неговата брачна половинка Теменужка Симеонова, откакто паркирали с безупречен стикер на място за инвалиди пред " Пирогов ". Жената завела мъжа си на обзор, само че на излизане от болничното заведение - от колата им нямало и диря. Оказало се, че е вдигната от " паяк ", тъй като патрулиращите служители на реда не съумели да видят добре номера на стикера, подложен на предното стъкло.

Въпреки че на наказателния паркинг станало ясно, че индивидът е с увреждане и е с безупречен стикер, бил принуден да заплати разноските за репатрака.

„ Казаха ми, че стикерът е бил комплициран по-надолу на стъклото и не са се виждали номерата и валидността”, описа Теменужка Симеонова по NOVA. „ Не ни глобиха, тъй като споделиха, че не сме в нарушаване. Платихме обаче за репатрирането и за престоя на наказателния паркинг”, добави тя.

„ Автомобилът е бил наложително изместен на профилиран паркинг, защото служителите на реда са открили, че не се вижда валидността на стикера”, съобщи Румен Добрев - шеф на отдел „ Принудително преместване” в Столична община.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР