Павлинка, която заедно с 2-годишния си син стана повод за

...
Павлинка, която заедно с 2-годишния си син стана повод за
Коментари Харесай

Павлинка: Отец Иван нападна мъжа ми, накара ме да излъжа

Павлинка, която дружно с 2-годишния си наследник стана мотив за кървавото меле в приюта в Нови хан, извади нова версия, оповестява TrafficNews. Тя декларира пред медията, че сбиването на 15 август не е по виновност на нейния мъж Милен. Вината била на отец Иван, който го нападнал с бухалка. Мъжът на Павлинка беше задържан за нахлуване с нож против отец Иван и негов служащ. Тогава свещеникът се отърва с разрязано ухо, а неговият асистент Атанас беше откаран в болница поради рани на гърба.

Според 27-годишната ромка тя решила да каже истината, тъй като преди два дни била изгонена от приюта, с цел да не основава повече главоболия.

" Накараха ме да излъжа пред медиите какво се случи. Истината е че, мъжът ми пристигна да види детето. Отец Иван го извика и го атакува с бухалка. Мъжът ми изкара нож да се отбранява. Намеси се и Атанас, който след това беше откаран в болница. Отец Иван и този Атанас започнаха да удрят Милен. Раницата му падна на земята, вътре имаше буркан с лютеница, който се счупи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР