Павлин Петров - Пери, който вчера бе задържан в краден

...
Павлин Петров - Пери, който вчера бе задържан в краден
Коментари Харесай

Павлин Петров - Пери откраднал чисто нов джип с гаджето, преди да го отмъкне, тя го....

Павлин Петров - Пери, който през вчерашния ден бе арестуван в краден джип в столицата, е употребил за собствен съизвършител приятелката си Галена Миладинова, оповестиха на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев и районният прокурор на София Радослав Димов.

"Следяхме лицето, знаехме, че ще придвижи джипа ", сподели Хаджиев. "Засякохме го на кръстовището на бул. "България " и "Тодор Каблешков " към 19:00 часа, а той опита да избяга с рискова маневра.

Заловихме го след малко гонене, откакто той се заби челно в патрулка ", обясни механизма на задържането служител на реда номер едно на София.

По данни на Столична дирекция на вътрешните работи Пери и приятелката му са отмъкнали три автомобила висок клас от края на януари до момента.

Пери персонално крадял колите, като преди този момент гаджето му го карало до мястото, на което е паркирана колата.

Превозните средства и навиците на притежателите им авансово били проучвани.

След кражбите колите били карани по тесни улички в гараж и по-късно се решавало дали да пренабият номерата на рамите им и да ги пласират в страната.

Задигнатият през вчерашния ден джип "Нисан " е бил чисто нов, на 3000 км, уточни шефът на престъпна полиция в Столична дирекция на вътрешните работи, комисар Ангел Бадънков. Той изясни, че при такива нови коли цената, която крадците биха поискали сигурно не би била под 20 000 лв..

Пери и приятелката му са арестувани за 72 часа. Засега те са упрекнати единствено за вещно укривателство, а при събиране на доказателства, че са и откраднали джипа, ще бъдат подведени под отговорност и за задигането му.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР