Павлин от видинското село Кошава, който погреба баща си в

...
Павлин от видинското село Кошава, който погреба баща си в
Коментари Харесай

Кошмарна новина от Северозапада! Застреля се Павлин, който погреба баща си в двора, за да му изпива пенсията

Павлин от видинското село Кошава, който погреба татко си в двора, се е самоубил. 42-годишният мъж е открит през вчерашния ден рано сутринта с огнестрелна рана в главата. Лежал в стаята си с газов револвер в ръката. Явно не е могъл да понесе мисълта за стореното, не е виждал и по какъв начин ще претърпява без пенсията на татко си и по тази причина е решил да постави завършек на живота си, разясниха съселяните му, оповестява " Конкурент ".

За трагичната история в Кошава се разбра преди две седмици, откакто 77-годишният Самуил Флоров бе разгласен за търсене. Ден по-късно синът му призна пред полицията, че татко му е умрял и той го е погребал в двора. Направил го, тъй като нямал пари за заравяне, а и с цел да взима пенсията му.
Аутопсията на възрастния мъж не откри следи за принуждение и след 24-часово задържане синът бе освободен от ареста.

Павлин не е фамилен, незает е и с татко си живеели от пенсията. Повече от година старецът бил болен на легло и по тази причина отстъствието му не направило усещане повече от два месеца.

Миналия понеделник останките на Самуил били заровени в локалното гробище. Днес до него ще положат и тялото на сина му. Кметството е осигурило нужното.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР