Павела Апостолова, която нашумя с ролята на непокорната щерка на

Павела Апостолова, която нашумя с ролята на непокорната щерка на ...

Евтим Милошев – чичо на хубавата Диана от „Дяволското гърло”.


Павела Апостолова, която нашумя с ролята на непокорната щерка на агентката от ДАНС Мия в сериала „Дяволското гърло”, е племенница на сценаристката Христина Апостолова, научи HotArena.

Съпругата на продуцента на крими поредицата Евтим Милошев предложила и настоявала именно тя да изиграе ролята на екранната дъщеря на Теодора Духовникова Даяна. 

По роднинска линия Евтим Милошев се пада чичо на младата актриса, а синът на комика Димитър Рачков – Митко-младши, и Петър на Христина и Евтим, са нейни първи братовчеди. 

Ролята на Павела в 12-серийната драма в стил „Туин Пийкс” съвсем не е дебют за 18-годишната актриса. В „Откраднат живот” ученичката в столичната гимназия с изучаване на чужди езици „Сесар Вайехо” изигра Ани - сестра на пиарката на болница „Свети Кирил” Наталия. Макар че е в тийнейджърска възраст, новоизгрялата филмова звезда има зад гърба си 5-годишна връзка с футболист. Павела и националът от ЦСКА Валентин Антон, който е носител на награда за най-проспериращ млад футболист за 2018 г., се познавали още от деца, писа “Уикенд“.

Първоначално те били само добри приятели, но отношенията им прерастнали в нещо повече. Ангажиментите на Павела в киното обаче попречили на връзката им. Антов също се отдал на спортната си кариера и неотдавна сложили край на връзката си.

Павела вече е любимка на зрителите и пред нея очевидно ще има бъдеще като актриса. Хубавицата скоро ще дебютира и с първата си корица на списание. Най-четеното женско издание у нас – DIVA, ще я постави на обложката на актуалния си брой, анонсираха от редакцията.

Източник: hotarena.net