Павел Вълнев подпомага партията и основна част от сумите за

...
Павел Вълнев подпомага партията и основна част от сумите за
Коментари Харесай

Цветанов: Павел Вълнев дари 1 млн. лева на Републиканци за България

Павел Вълнев подкрепя партията и съществена част от сумите за дарения идват от негова страна. Досега с неговото семейство и другари, които има в Съединени американски щати, почти към 1 млн. лв. са преведени в сметката на " Републиканци за България ". Това съобщи пред bTV водачът на партията  Цветан Цветанов .
По думите на някогашния втори човек в ГЕРБ - Вълев има намерение да направи спомагателни дарения и за предизборната акция, с цел да може партията да е самостоятелна. " Това е човек за образец. Той нито може да стане народен представител, нито министър, има двойно поданство и по тази причина той е за образец ", добави Цветанов.
" Новото в " Републиканци за България " са новите лица, които влизат., да вземем за пример, който е съумял човек и живее в Съединени американски щати. Това е единствената партия, която има на такава висока политическа позиция българин в чужбина ", добави той.
Цветанов добави, че въпросът, който му е сложил Вълнев, с цел да вършат дружно партия, е дали има взаимозависимост от Движение за права и свободи.
Той се е срещнал с Вълнев преди години, когато гостува в тв BiT. След това даже станали фамилни другари, описа още ръководителят на " Републиканци за България ".
Бившият зам.-председател на ГЕРБ сподели още, че сега е чиновник в една от компаниите на Павел Вълнев и заплатата му е съгласно " междинните стандарти за Съединени американски щати ".
Много малко хора от ГЕРБ са се включили към Република България, има обаче много някогашни служители на реда в новата партия, стана ясно още от думите му.
По думите на Цветанов симбиозата сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е ясна. " Освободиха трима министри по тази причина, че имат връзки и са част от поддръжката за Движение за права и свободи. Владислав Горанов е интензивният участник в реденото на листите и това дали някой от тези министри ще са в листите – това ще е явен знак, че връзката е доста мощна и здрава ", счита Цветанов.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР