Павел Колев няма да стане изпълнителен директор в Левски. Това

...
Павел Колев няма да стане изпълнителен директор в Левски. Това
Коментари Харесай

Пътищата на Павел Колев и "Левски" се разминават?

Павел Колев няма да стане изпълнителен шеф в " Левски ". Това оповестява вестник " Тема спорт ". Очакваше се заместител изпълнителният шеф на Българския футболен съюз да встъпи в служба от 1 януари 2019 година, само че двете страни имат непреодолими разлики.

Причината са разминаванията във вижданията на Колев и на притежателя на " сините " Спас Русев по отношение на статута на някой от ръководителите в клуба. Става въпрос за сегашния изпълнителен шеф Красимир Иванов, който от идната година трябваше да отговоря единствено за финансите в клуба. Ако Колев не дебаркира на " Георги Аспарухов ", той ще резервира позицията си.
Павел Колев взима властта в " Левски "? Заместник изпълнителният шеф на БФС заменя Красимир Иванов
Заместник изпълнителният шеф на БФС не е постигнал съгласие с управлението и по отношение на основния скаут в отбора - Кирил Вангелов.

Ако Колев не бъде назначен в " Левски " от 2019 година, той ще резервира поста си в Централата.

За идването на Колев при " сините " се заприказва в края на месец ноември 2018 година Тогава притежателят на футболния отбор Спас Русев удостовери, че двете страни са постигнали сделка след дълги договаряния и даже са подписали договор.
Спас Русев удостовери: Павел Колев е новият изпълнителен шеф на " Левски " Красимир Иванов остава в клуба, само че на друга длъжност
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР