Павел Колев най-вероятно ще отхвърли предложението на Левски и няма

...
Павел Колев най-вероятно ще отхвърли предложението на Левски и няма
Коментари Харесай

Павел Колев отказва на Левски?

Павел Колев най-вероятно ще отхвърли предлагането на Левски и няма да заеме поста изпълнителен шеф в клуба, написа " Тема Спорт " в днешния си брой. Почти несъмнено той ще избра да остане на работа в БФС. Това са доверили източници от футболната централа.

Колев, който сега е заместител изпълнителен шеф на БФС, не може да се пребори за задоволително пълномощия като действен началник на " сините ". Разминаванията му със притежателя на клуба Спас Русев са по отношение на статута на някои от в този момент настоящите фрагменти на " Герена ". Един от тях е Красимир Иванов, за който бе оповестено намаляване във финансов шеф. Той обаче очевидно ще остане на настоящия си пост. Вторият проблематичен е основният скаут Кирил Вангелов, който се оказа доста непосредствен на Спас Русев.

Ако Павел Колев въпреки всичко размишления в оставащите дни до Нова година и реши да стартира в Левски, ще започва с уволнения още в първия си ден. На този стадий обаче той избира да остане на работа в БФС. Първа лига 20 кръг, събота 15 декември  Берое 17:30предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР